Новітні підходи, або «пілотний проект» у дистанційному навчання спеціалістів Держпродспоживслужби

07.06.2019 15:10

У Полтаві відбувся запуск «пілотного проекту» зі складання фінального тестування за результатами дистанційного навчання на базі двох пілотних областей - Полтавської та Івано-Франківської.

З метою економії бюджетних коштів на відрядження слухачів навчальних курсів дистанційного навчання до міста Києва для проведення фінального тестування, члени комісії з питань підвищення професійної компетентності центрального апарату Держпродспоживслужби разом із членами комісії Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області провели фінальне тестування спеціалістів у місті Полтава. Таким чином було дано старт пілотному проекту з проведення таких тестувань не лише на базі центрального апарату, але й безпосередньо на місцях.

Слухачі навчальних курсів «Державний нагляд і контроль за дотриманням законодавства в галузі бджільництва» (кількість осіб, призначених на курс – 25), «Державний контроль операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин» (кількість осіб, призначених на курс – 47), «Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів» (кількість осіб, призначених на курс – 13) при здачі фінального тестування показали гарні результати.

Держпродспоживслужба висловлює вдячність колективу Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області за створенні належні умови для здачі фінального тестування.