Инші документи

5 вересня на Херсонщині відбудеться нарада щодо дотримання на території міста вимог ЗУ «Про благоустрій населених пунктів»

03.09.2018 00:00

05.09.2018 р. за ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбудеться нарада з обговорення проблемних питань щодо дотримання на території міста вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про відходи», ДБН Б. 2.2-6: 2013 «Склад та зміст схеми санітарного очищення населеного пункту», «Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць» від 17.03.2011 № 145.

У заході візьмуть участь представники департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона та суб’єктів господарювання у сфері поводження з твердими побутовими відходами в м. Херсоні.

Під час наради будуть розглянуть наступні питання:

-забезпечення якісного та своєчасного прибирання об’єктів благоустрою та вивезення відходів;

-дотримання правил миття та дезінфекції контейнерів для зберігання побутових відходів;

-дотримання правил перевезення побутових відходів тощо.

Місце проведення: приміщення Головного Управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за адресою м. Херсон, вул. Перекопська, 17 ( 2 поверх - зала засідань).

Час проведення: 10:30.