Инші документи

19 вересня Держпродспоживслужба проведе громадські слухання

31.08.2018 00:00

19 вересня 2018 року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів за ініціативою Громадської спілки «Пест контроль України» проведе громадські слухання з питань здійснення державного нагляду (контролю) за виконанням суб’єктами господарювання принципів HACCP, зокрема вимоги щодо контролю шкідників на об'єкті.

Під час громадських слухань учасники розглянуть проблематику впровадження принципів HACCP, а також спеціалісти Держпродспоживслужби дадуть роз’яснення щодо застосування норм законодавства у сферах, що належать до компетенції Держпродспоживслужби.

Громадські консультації проводитимуться шляхом публічного громадського обговорення у формі круглого столу 19 вересня 2018 року о 10:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, 3 поверх, актова зала.

Для участі у заході просимо реєструватися за електронною адресою public@consumer.gov.ua (ПІП, назва організації та контактний телефон).

Відповідальний за проведення консультацій із громадськістю від Держпродспоживслужби - начальник Відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Маріанна Вторушина (тел.: 044-279-47-61).