Инші документи

На Буковині відбудеться навчання щодо контролю за безпечністю харчових продуктів

09.07.2018 00:00

12 липня 2018 року Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області проведе навчання по питаннях контролю за безпечністю харчових продуктів.

Мета: підвищення рівня знань державними інспекторами ветеринарної медицини щодо проведення інспекторських перевірок суб’єктів господарювання що здійснюють виробництво, зберігання, реалізацію та транспортування харчових продуктів. Виконання завдань операторами ринку щодо запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги нового законодавства щодо безпечності харчових продуктів та адміністративна відповідальність за не запровадження системи НАССР.

 

Учасники: начальники районних та Чернівецького міського управлінь Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальники відділів та головні спеціалісти безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  районних та Чернівецького міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальники відділів та головні спеціалісти державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних та Чернівецького міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

 .

Захід відбудеться за адресою:  Чернівецька область, м. Чернівці                               вул. Сторожинецька 115,  зал засідань ГУДПСС.

 

Реєстрація 10 год. 30 хв.

Запрошуються: представники засобів масової інформації.

Контактний телефон: 0953301104