Инші документи

28 листопада Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа візьме участь у нараді ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві за підсумками роботи за 9 місяців

24.11.2017 00:00

28 листопада відбудеться нарада за результатами діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві за 9 місяців 2017 року.

Участь у заході візьмуть: Голова Держпродспоживслужби України Володимир Лапа, начальник ГУ Держпродспоживслужби м. Києва Олег Рубан, Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі Віталій Башинський, представники інститутів громадського суспільства.

Про результати роботи звітуватимуть: у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарії - Перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Олександр Овчаренко;  у сфері захисту прав споживачів  - заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Данило Мавлянов.

З метою посилення боротьби з недобросовісними виробниками та фальсифікованою продукцією Держпродспоживслужба м. Києва залучатиме до співпраці громадські організації: «Громадський контроль захисту прав споживачів», Всеукраїнську асоціацію захисту прав споживачів «Споживча довіра», Всеукраїнську громадську організацію «Союзу споживачів України».

У рамках наради також будуть підбиті підсумки пілотного проекту процедури відеофіксації під час проведення заходів державного нагляду та контролю.

Початок заходу: 15:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Некрасовська, 10/8.

Телефон для довідок: 063-32-73-148, або пишіть на електронну адресу pressa@dpss.gov.ua.