Инші документи

23 серпня Держпродспоживслужба проведе громадські слухання

26.08.2017 00:00

23 серпня 2017 року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів за ініціативою ГО «Продовольча безпека України» проведе громадські слухання з питань:

- планування заходів із державного нагляду (контролю), що здійснюється Держпродспоживслужбою у галузях: виробництва та реалізації продовольчих товарів, громадського харчування, фумігації (знезараження) об’єктів регулювання, дезінсекції, дезінфекції, дератизації;

- консультативної підтримки ГО «Продовольча безпека України» з питань здійснення державного нагляду (контролю), у тому числі уповноважених представників зазначеного громадського об’єднання у заходах державного нагляду (контролю);

- роз’яснення норм законодавства, що належать до компетенції Держпродспоживслужби.

Громадські консультації проводитимуться шляхом публічного громадського обговорення у формі конференції 23 серпня 2017 року об 11:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Попудренка, 50, Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України (м. Чернігівська). Для участі у заході просимо реєструватися за електронною адресою svitlanabsg@ukr.net. Довідки за тел.: 050-810-84-37 (контактна особа - директор ГО «Продовольча безпека України» Світлана Васюхно).

Відповідальний за проведення консультацій із громадськістю від Держпродспоживслужби - начальник Відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Маріанна Вторушина (тел.: 044-279-47-61).