Инші документи

25 травня на Херсонщині відбудеться Всеукраїнський семінар-нарада «Інноваційний розвиток вівчарства у ринкових умовах»

04.05.2017 00:00

25 травня 2017 року на Херсонщині у смт Асканія Нова на базі Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф.Іванова «Асканія – Нова» відбудеться Всеукраїнський семінар-нарада «Інноваційний розвиток вівчарства у ринкових умовах».

Мета наради : демонстрація селекційних досягнень та розповсюдження передового досвіду кращих сільськогосподарських підприємств області в галузі вівчарства, обмін досвідом вівчарів із різних областей, проведення виставки - реалізації племінного і тваринного поголів’я овець Херсонщини, обговорення новітніх наукових розробок та визначення подальшого напрямку ведення галузі у сучасних ринкових умовах країни.

До участі в роботі наради запрошені представники Мінагрополітики України, члени Відділення зоотехнії НААН, структурні підрозділи облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку, структурні підрозділи агропромислової галузі Херсонської області, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керівники та спеціалісти господарств усіх форм власності Херсонської та інших областей України та інші. Всього у заході візьмуть участь 100-120 осіб