Инші документи

10 березня 2016 року - брифінг т.в.о заступника Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Лілії Стиренко щодо результатів діяльності Держпродспоживслужби у 2016 році

07.03.2017 00:00

10 березня 2016 року за участю т.в.о заступника Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Лілії Стиренко відбудеться брифінг на тему «Результати діяльності Держпродспоживслужби у 2016 році щодо контролю у сферах захисту прав споживачів, державного нагляду, нагляду у сфері ціноутворення та реклами». У заході також візьмуть керівники відповідних напрямків Держпродспоживслужби та представники громадськості.

Початок заходу: 10:30.

Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик, 4, ІА УНІАН, конференц-зал.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Відколи Держпродспоживслужба приступила до виконання своїх функцій, кількість скарг споживачів постійно зростає. Найбільше претензій люди висловлюють щодо порушень своїх прав стосовно якості послуг, торгівлі на відстані, порушення антитютюнового законодавства, придбання техніки в неналежному стані тощо. І саме звернення фізичних осіб у час мораторію на перевірки стали гарною нагодою виявити реальні порушення, які є болючими для споживачів.

Учасники брифінгу розкажуть, як Держпродспоживслужба торік захищала права громадян, яких результатів вдалося досягти і що на можна розраховувати у 2017 році.