Инші документи

На Херсонщині відбудеться обговорення впровадження цифрових технологій для прискорення роботи інспекторів Держпродспоживслужби

10.12.2018 00:00

11 грудня поточного року на базі Херсонської регіональної державної лабораторії ім.проф.Л.С. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів відбудуться семінар-наради на теми:

- «Впровадження досвіду Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо застосування інформаційних технологій у практичному використанні. Картографічне забезпечення державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства»,

- «Організація заходів державного контролю (нагляду) у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини»;

- «Основні напрямки по удосконаленню роботи міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби в Херсонській області».

На семінарах буде висвітлено поетапний процес створення інтернет-ресурсу з метою розповсюдження на територію всієї області. У результаті проведеної роботи очікується отримання наочного доступного он-лайн інструменту роботи, що дозволить прискорити аналітичну роботу державних інспекторів Держпродспоживслужби.

Участь у заході візьмуть начальники структурних підрозділів, районних, міжрайонних та міських управлінь, завідувачі відділів та головні спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних, міжрайонних, міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керівники Херсонської регіональної державної лабораторії ім.проф.Л.С. Ценковського і міжрайонних державних лабораторій Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Місце проведення: м. Херсон, с.Жовтневе, Бериславське шосе, Херсонська державна регіональна лабораторія ім. проф.Л.С.Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, зала засідань.

Час проведення: 11:00