Инші документи

На Херсонщині - семінар з держконтролю за обігом водних ресурсів та харчової продукції з них

05.11.2018 00:00

8 листопада поточного року за ініціативи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на базі Новокаховського рибоводного заводу частикових риб відбудеться семінар з питань державного контролю за обігом водних ресурсів та харчової продукції з них.

Під час семінару планується обговорити епізоотичну ситуацію в аквакультурі України, паразитарні зоонози, зокрема загальну характеристику інфекційних хвороб риб, паразитарні хвороби тварин, їх діагностику і профілактику, та ін. Також учасники семінару ознайомляться з діяльністю Новокаховського рибоводного заводу частикових риб.

На семінар запрошені начальники районних, міжрайонних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керівники Херсонської регіональної державної лабораторії ім. проф. Ценковського та міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, начальники районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини.

Місце проведення: Херсонська область, м. Нова Каховка, с. Обривки, Новокаховський рибоводний завод частикових риб

Час проведення : 10:00