Инші документи

Південна регіональна служба ДВСКН проведе виробничі семінари для державних інспекторів ветмедицини прикордонних інспекційних пунктів

20.08.2018 00:00

Південна регіональна служба державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті проведе виробничі семінари для державних інспекторів ветеринарної медицини прикордонних інспекційних пунктів ветеринарної медицини у межах обслуговування Харківської та Сумської областей.

Метою семінарів є обговорення здійснення державного контролю на кордоні та в країнах – експортерах, на виконання Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»; порядок та умови впровадження форми загального ветеринарного документу на ввезення, затвердженого Постановою КМУ від 18 липня 2018р. №570, та опрацювання проблемних питань, які виникають, під час оформлення домашніх тварин при некомерційному їх переміщенні до країн-членів ЄС.

Дата та місце проведення:

-                 21.08.2018, м. Суми, ДП «Сумська біологічна фабрика».

-             22.08.2018, м. Харків, кафедра ветеринарно-санітарної експертизи та судової медицини Харківської державної зооветеринарної академії.