Инші документи

1 червня відбудеться прес-конференція, присвячена запуску інформаційної кампанії «СТОП нелегальні засоби захисту рослин»

25.05.2018 00:00

1 червня відбудеться прес-конференція, присвячена запуску інформаційної кампанії «СТОП нелегальні засоби захисту рослин»

1 червня 2018 р. Держпродспоживслужба та проект Твінінг «Наближення законодавства України до законодавства ЄС у сфері засобів захисту рослин та здоров’я рослин і посилення відповідних інспекційних та лабораторних служб» за фінансування Європейського Союзу (ЄС) оголосять про запуск кампанії з інформування малих і середніх фермерських господарств про ризики і небезпеку, що пов'язані з використанням фальсифікованих засобів захисту рослин. Доповідачі презентують цілі, матеріали та заходи кампанії.

Участь у прес-конференції візьмуть Голова Держпродспоживслужби Володимир ЛАПА та постійний радник проекту Твінінг Райвіс ГРОСБАРДІС.

Запрошуються представники ЗМІ.

Початок заходу: 11:00.

Місце проведення: вул. Б. Хмельницького, 8/16, 2 поверх, м. Київ (ІА Укрінформ).

Додаткова інформація: Віра Сіда, pp.twinning@gmail.com, або за телефоном +38 044 257 97 22.

Довідково:

Проект сприяє наближенню законодавства України до нормативно-правової бази ЄС, що передбачено зокрема Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, та розвитку компетенцій співробітників державних інспекцій та лабораторій. За реалізацію проекту відповідає консорціум країн-членів ЄС: Латвія, Німеччина і Литва.

Тривалість проекту: 21 місяць (починаючи з 13 березня 2017 р.).