Инші документи

26-27 вересня відбудеться Міжнародна конференція «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

25.09.2017 00:00

26–27 вересня 2017 року у конференц-залі «Леонардо Хол» (вул. Богдана Хмельницького, 17/52) відбудеться друга міжнародна конференція, присвячена ризик-орієнтованій системі контроль за безпечністю молока і молочних продуктів.

Організатор конференції – швейцарсько-український проект з безпечності молока за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні та Держпродспоживслужби.

Відкривати конференцію буде заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова і Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контроль за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:

1) вимоги нового харчового законодавства України;

2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;

3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока; 4) антимікробна резистентність.

Програму конференції та більш детальну інформацію можна знайти на сайті проекту з безпечності молока.

У разі виникнення запитань звертайтеся до керівника проекту Ігоря Кравченка Тел.: +38 044 279 87 12 (13) 

Факс: +38 044 279 88 45, Email: igor.kravchenko@safoso.ch
            Webpage: http://safoso.com.ua/